Lauantaina kokoonnuttiin taas Pikku Rouvien kanssa viettämään laatuaikaa. Perjantainen vierailu yhteen ihanimmistä sisustusliikkeistä mitä maa päällään kantaa, antoi vaikutteita lauantain väkerryksille.

"Sinkkiruukkuja" tein monen monta ja useaa eri kokoa. Etualalla olevat upeat kukat tekaisi Outi. Kuulemma oli juuri oikeanlainen fiilis maailman pieninten orvokkien tekemiselle pinsettien kanssa :) Tästä mielenhäiriöstä kiitän ja kumarran ilomielin! Viherkasvit istutin ruukkuihin kotona. Kukkaportaat kuuluvat tietysti myös Villan sisustukseen!

Sisustuskruunuihin olen ihastunut ihan meidän isossa maailmassa. Semmoinen tarvittiin myös Villaan! Kruunu on taivuteltu metallisesta kynttilämansetista sekä korunosasta.

Tavaranmäärä Villassa alkaa olemaan jo hyvällä mallilla. On se vaan kumma, että kaikkia tämmöisiä näperryksiä tekee paljon mielummin, kuin ikkunarakenteita tai kattoa!

Tokihan myös kahvit keitettiin, herkut syötiin ja swappi vaihdettiin. Aiheena meillä virallisesti oli lelu. En ollut kuitenkaan ehtinyt semmoista väsätä, vein vaihtoon muutaman tuoksupussin. Tämän leikkisän kokonaisuuden sain Outilta. Tuo palapeli on ihan huikea ja värityskirjassa on oikeat kuvat sisällä ja on siellä joku nassikka käynyt jo kuvia värittelemässäkin :)

Seuraavan kerran tavataankin jo ensi lauantaina :)

Yesterday I made some new miniatures into my Villa and got a nice miniaturepresent from my dear friend Outi.