Joulukalenterista tuli keittiön kello, joka pääsi saman tien seinälle. Kelloa ei näet keittiössä ole aiemmin ollutkaan, tilauksessa ollut tosin pitkään...eli todella hyvä lahja! Ja ihan kummallinen juttu tapahtui eilen aamulla. Ajattelin, että pitää kai minunkin tehdä joulutähti joulupöytään, ja muistelin jo miten Epe Rouvien kokoontumisajoissa väkerteli niin näppärästi yhden sinne jouluboxiin...Eipä tarvinnut alkaa värkkäilemään! Paketista tuli sellainen :)

Samalla Mäkivuotin väki toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulunaikaa. Jouluvalmisteluissa ovat olleet reippaina Elmiina ja Esteri. Tänään valmistuneet porkkanalaatikko sekä lanttulaatikko pääsivät joulupöytään joulukinkun viereen. Loota on tehty viilipurkin kansifoliosta, porkkanalaatikko fimosta ja riisin palasista sekä lanttulaatikko fimosta ja mannaryyneistä. Kinkku on tehty viime viikon Rouvien kokouksessa fimosta.Veitsi on jotain peltiä ja mustaa fimoa.

2159070.jpg

Joulupöydästä löytyy myös leikkelelautanen, jossa on lohta, kolmea makkaraa, kurkkua ja tomaattia. Leikkeleet on tehty fimosta jo ajat sitten, mutta kurkku ja tomaatti ovat uusia, taidokkaita fimo-ostoksia.  Jälkkäriksi on makeita piparkakkuja ja polkkakarkkeja, tietysti fimosta väkerrettyjä. Ruoat huuhdotaan alas tietysti joulusimalla!

2159075.jpg

HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA KAIKILLE!