Hyvät ideat syntyvät silloin kuin niitä ei juuri pahemmin yritä keksiä. Tämä syntyi pääsiäisenä +15 asteen aurinkoisessa säässä, jäällä, pilkkivapa kädessä ja ahvenkasa vieressä. Päätin, että Mäkivuotin kartanon alapuolella oleva taso tarvitsee järkevämmän käyttötarkoituksen. Aikaisemmin taso on ollut ihan avonainen ja kaikki rumat tavarat ovat vaan jotenkin aina eksyneet juuri tänne. Nyt otin hyllyn pois ja ompelin eteen verhon.

Nyt verhon taakse saan hyvin eniten käyttämäni käsityökirjat (ennen ovat olleet kaapissa hankalasti) sekä myös lisäsäilytystilaa keskeneräisille projekteilleni, kuten kasvihuoneelle tällä kertaa.

Kuvatessani näitä hoksasin, etten ole tainnut kuvata ollenkaan ompeluhuoneen uusia verhoja (tai ovat ne siinä jo puolisen vuotta roikkuneet). Näiden idea lähti keittiöpyyhkeestä :) Ostin tuon upean keittiöpyyhkeen, joka on tuossa verhon keskellä, yhdestä ihanasta sisustusliikkeestä. En kuitenkaan raskinut ottaa sitä käyttöön ja yhtäkkiä hokasin, että siitähän tulee kaunis kappa. Kyllä se tarvitsi vähän pellavaa ja pitsiä kaveriksi.

Pyyhkeestä jäi yli pienet suikaleet, joista tein nämä tyynyt. Nämä on tainnut vilistä useampaankin kertaankin jo joidenkin juttujen taustalla.

Some sewing that I have done lately. Curtains and pillows.