Olipa taas eilen mukava kestitä iloisia rouvia meillä ja niin se aika taas kului kuin siivillä hyvässä seurassa.

Aiheena meillä oli...hmm...en edes muista...kukat vissiin! Ainakin niitä Outi teki melko reippaasti ja kerrassaan hienoja niistä tulikin. Kuvia varmaan Outin blogissa. Epe teki viime tingassa äitienpäivälahjoja ja opetti siinä samalla meille uusia juttuja kuvansiirrosta. Auliina oli sairastunut, mutta ei ollut hätää, koska Tuulia otti Aulin roolin ja "toimitti tyhjää" (omien sanojensa mukaan) koko nelituntisen ;) Ei vaiteskaan, reippasti Tuulia hommaili kaikenlaista pientä.

Koska viime kerralla tein kukkia, nyt oli aika tehdä jotain muuta. Linnassa seinäpaneleita olisi tekemättä ihan älyttömästi, mutta inspiraatiota siihen ei ollut yhtään. Päädyin aamiaispöydän tekemiseen.

Tarkoituksena oli tehdä melko perus pöytä, joka peitetään isolla valkoisella pöytäliinalla. Pöytä katettiin huoneeseen aina aamulla, jossa keisaripari pystyi nauttimaan aamiaista yhdessä (vaikkakin tämä oli loppujen lopuksi aika harvinaista...).

Pöydän ympärille pitäisi vielä tehdä kaksi tuolia.

Pöydällä on Outin tekemä ruusu ja konvehdit sekä Epeltä saadut pikarit. Hopea-astiat ja on ostettu. Kultainen konvehtiasetti on tehty bindelsornamentsin ihanista metalliosista.

Rouvakollegani olivat taas muistaneet minua lukuisilla lahjoilla, vaikka olenkin heille sanonut, ettei mitään tarvi tuoda, vaikka ollaankin meillä :) Melkoisia jääräpäita ovat koko porukka! Keväinen tulppaani-istutus Tuulialta, maailman pienin nalle Outilta, ruusukimppu ja pikarit (kaksi kolmesta pääsi jo boxiin) Epeltä.

Swapista sain vielä tämän upean ylioppilaslakin, jonka oli tehnyt Outi. Tämä on ihan mainio :)