Kylläpä oli taas mukava aloittaa arkinen aherrus myös Pikku Rouvissa. Ja olihan meitä paikalla niin mukava joukko äänekästä ja innokasta sakkia, että suun vuorosta piti aivan taistella ;) On teitä vaan niin ihana nähdä aina...

Varsinaista teemaa tänään meillä ei ollut, kaikki värkkäilivät omiaan ja tietysti teimme kevään lukujärjestyksen, joka päivittynee Rouvien nettisivuille piakoin. Eilen illalla mietiskelin itselleni tekemistä ja hokasin, että Jannen kauppa on vieläkin ihan vaiheessa...Sinne siis jotain ja tämmöinen sinne tuli.

Nyt on paljon hyllyjä ja laatikoita, minne myytävä tavara saadaan esille. Tein tuohon keskelle "lihatangot", jonka mallin näin yhdessä minikirjassa. Pitäisi vain massailla oikein isoja lihakimpaleita tuohon roikkumaan ja nakkeja sekä makkaroita tietysti lisää. Hyllykössä on keskellä myös hyvä taso, missä Janne voi leikata lihat asiakkaille sopiviksi. Tuo vaaleansininen lihaleikkuri on ihan huippu :) löysin sen jonkin aikaa sitten kirpparilta, samoin kuin tuon raastinraudan.

Seuraavaksi pitäis vihdoin saada tapiseerattua nuo seinät, en vaan osaa päättää tuleeko seinistä tiiliseinät vai tapettiseinät...

Tämä heviosasto on tehty jo aikaisemmin, vähän tännekin pitäis massailla lisää hevi-juttuja.

Swappiaiheena meillä oli pakkanen. Itse tein villapaidan, joka meni Tuulialle (en muistanut kuvata sitä...) ja vastavuoroisesti sain Tuulian tekemän, tarpeeseen tulevan halkotelineen kuusenhalkoineen (ei muuten Mäkivuotien keittiön hellassa rätise!) ja sukkalankoja ison pinon puikkoja unohtamatta. Samassa kuvassa on viime viikolla postissa tullut arpajaisvoitto Eijalta. Kertakaikkisen hieno lasienkeli, joka on ilmeisesti ostettu Galleria Bastetin lahjatavarakaupasta ;)

Nämä tavarat päätyivät samantien heille kuuluville paikoilleen kartanoon. Puukori keittiöön...

langat ja puikot ompelimoon myyntiin...

sekä enkeli Esterin huoneeseen odottamaan seinälle ripustamista.