Auliinalta sain hauskan paketin, jossa oli kupissa kananmuna sekä vispilä.
Tämä kahvimylly on todella hieno ja pääsi saman tien kahvimyllypaikalle keittiöön. Yllättäen tässä paikalla ollut ostoversio lensi laatikkoon! (onpa huono kuva...)
Tuossa samaisella hyllyllä on jo aikoja sitten Vuokolta saamani raastinrauta, mikä on mainio :)
Toki jokaisessa kodissa pitää olla jouluna joulutähti! Onneksi tänä vuonna myös Mäkivuotilaisillakin on sellainen!Myös Esteri sai Auliinalta paketin. Kaunis nukensänky lastenhuoneeseen. Keväällä Pikku Rouvissa tehdäänkin nukkekodin nuken nukke, eli jatkoa seuraa...Materiaalipaketissa oli kauniita Tildakankaita sekä silkkiä.Ja Grande Finale!
Tildaenkeli!
Olin jo vähän aavistellut jouluaaton paketin koosta, että siellä saattaisi olla Auliinan pravuuritildailuja ja siellähän oli!
Olen jo pitkän aikaa selaillut tildakirjoja ja ollut viittä vaille ostamassakin niitä, mutta viime hetkellä omatuntoni sanoo, että "ei vielä ole aikaa uppoutua siihen lumottuun maailmaan, se vie mennessään..." Siihen asti ihailen tuota enkeliä!Enkeli pääsi arvoiseensa seuraan minun rakkaan ja vanhan Puhin kainaloon. Toisella puolella toinen aarteeni: Kummityttöni 6-vuotiaana tekemä joululahjanukke!

Kiitos Auliinalle joulukalenterivaihdosta! Tämä on paras joulukalenteri, mikä minulla on ikinä ollut! Ensi vuotta odotellessa...