Joulukuu on mukavaa aikaa, lumikin vihdoin satoi maahan viikonloppuna ja joulumieli sen kun nousee. Ja vielä kun saa aukaista ihania kalenteripaketteja joka aamu, niin mikäs tässä on joulua odotella.

Tällaisia yllätyksiä paketeista on tullut:

1.12 Outin ykkösluukun paketti on kadonnut mysteerisesti...etsittiin sitä yhdessä eilen Outin kanssa, eikä sitä löydy kertakaikkiaan mistään...ihan tosi surullista...tiedän, että siellä olisi ihana korurasia...no jospa se putkahtaa joskus joulun jälkeen ilahduttamaan tylsää aamua!

2.12 Aulilta Mäkivuotin kartanoon uudet patalaput. Värit loistavat ;)

"Näitä lappusia kun kuumaa käsiteltäessä käyttää. Ei varmaan tarvirse palovammoja tohtorille näyttää."

3.12 Outilta Ikean joulupalloja. On näitä etsittykin kissojen ja koirien kanssa! KIITOS! Näistä siis tulee loistavia purkkeja kauppaan tai vaikka lampun kupu.

4.12 Aulilta kerrassaan ihana joulukynttilä.

"Kaunis valo kun kynttilästä loistaa. Mukavampi on joululahjatoiveita paperille toistaa."

5.12 Outilta lyhty Mäkivuotin oven pieleen. Olen itseasiassa itsekin muutaman lyhdyn tehnyt, mutta antanut ne lahjaksi eli tarpeeseen tuli tämä valaisemaan pimeitä iltoja.

6.12 Aulilta jouluinen kattokranssi. Kertakaikkisen hieno ilmestys!

"Kattoon ripustettavaksi on tarkoitettu kynttiläkranssi tää. Onneksi nauhojen pituutta on helppo säätää."

Kiitos näistä, ootte ihania, ja jatkoa onneksi seuraa :)

Lauantaina vietettiin Pikku Rouvien pikkujouluja. Sairasteluiden ja kaikenlaisten kissanristiäisten myötä porukka oli kutistunut minuun, Outiin ja Jaanaan. No saatiinpahan ainakin syödä enemmän Outin tuomaa suklaakakkua, joka oli ihan superhyvää!

Pikku Rouvien yhteiseen taloon tehtiin jouluhuone:

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!